tylko eR ...i wszystko jasne
Jo mysla ze najlepszy patrol jest we wtorek na dlugi przerwie oczywiscie na parapecie przi tukanie..a cos ie dzieje to kozdy wiy:p a kto nie wiy to mo pecha;] Mom nadzieja ze pani kasia nie bydzie wrynczac głownej nagrody
Jakby faktycznie była do wygranio przejażdżka żóltom łodziom podwodnom i posłuchani w czasie podróży najnowszej składanki Disco Polo vol28 to pewnie tyn topic by już mioł z ponad 20stron
Kazdy patrol jest wyjatkowy i jedyny w swojim rodzaju - wtajemniczoni wiedza o co chodzi trza z tego korzystac jak najbardziej bo za nie dlugo jedyny patrol z jakim beda miol do czynienia to bydzie tyn co mie z pod nocnego na dolek odwiezie
ah te patrole.. ..wogole jedyny co zdobył nagoroda od p.kornlea to Tobi..kiery wygoł z nim weekend naukowy w Gdańsku czy kajś tam :reta: mysla ze nam opowie wrażenia z wycieczki..
ZST gratulujemy ...::: LAS VEGAS:::...
a tak naprowda to w naszej szkole je PRAWIE jak w ekonomie
yno trza wiedziec kaj kto je na przerwie
Szczegolowy plan wraz z opisem do nabycia u Marysia , Kuby no i oczywscie u mie
niestety wersji do Madzi jeszcze my nie opracowali
Jagen napisał:
niestety wersji do Madzi jeszcze my nie opracowali
bo niestety nie ma co opracowywać to co przychodzi do szkoły jest nawet niższe ode mnie do tego za młode, za brzydkie i za głupie
wśród uczennic jestem jedną z najstarszych więc dla mnie nic ciekawego już w ZST wśród uczniów nie ma
no, może parę wyjątków w klasie
i napewno nie mam na myśli Stopy itp!!