tylko eR ...i wszystko jasne
michahal napisał:
j_ulkam napisał:
no, może parę wyjątków w klasie
![]()
i napewno nie mam na myśli Stopy itp!!
![]()
czyżbyś miała mnie na myśli
Ciebie to już za często widuje
zaczynasz mnie straszyć po nocach, szczególnie wtedy jak jesteś nieogolony i wcale nie jesteś podobny do Zakościelnego bo to są koszmary a nie sny
Ostatnio edytowany przez j_ulkam (2007-02-20 16:33:36)
j_ulkam napisał:
michahal napisał:
j_ulkam napisał:
no, może parę wyjątków w klasie
![]()
i napewno nie mam na myśli Stopy itp!!
![]()
czyżbyś miała mnie na myśli
Ciebie to już za często widuje
zaczynasz mnie straszyć po nocach, szczególnie wtedy jak jesteś nieogolonyi wcale nie jesteś podobny do Zakościelnego bo to są koszmary a nie sny
teraz przesadziłas....ale dobra.... nie pojedziesz do wisly corsą, w sobote nie przyjde do chydro, w sobote za tydzien mozesz co najwyzej w bagazniku jechac na kulko z maty, itd..... aha może ejszcze bana CI dam
michahal napisał:
teraz przesadziłas....ale dobra.... nie pojedziesz do wisly corsą, w sobote nie przyjde do chydro, w sobote za tydzien mozesz co najwyzej w bagazniku jechac na kulko z maty, itd..... aha może ejszcze bana CI dam
do Wisły jechać nie muszę, pisze się HYDRO, na mate moge pojechać sama, i nie powiem dzięki komu jesteś adminem
a poza tym Ty już raz mnie zbluzgałeś, więc powiedzmy że jestśmy kwita!
j_ulkam napisał:
michahal napisał:
do Wisły jechać nie muszę, pisze się HYDRO, na mate moge pojechać sama, i nie powiem dzięki komu jesteś adminem
a poza tym Ty już raz mnie zbluzgałeś, więc powiedzmy że jestśmy kwita!
dobra niech Ci bedzie jednak Cie wezme ale czy do CHydro przyjde to nie wiem
ide sie ogolic bo zaraz na ścianke jedę
Widze, że Wy się juz też nie macie gdzie sprzeczac Miało być o niezapomnianych wrażeniach z życiowych patroli a tu...
Takie małe OT
P.S. Życzę więcej wrażeń z "topic" ...