tylko eR ...i wszystko jasne
no no no Marcin ty łobuzie!!
Dobrz4e żeś napisoł sprostowani bo by my dali w błyndzie tkwiyli ijeszcze by mogły wyniknyć jaki niedogodności do ciebie jak by sie Agnieszka od kogoś z nas dowiedziała że chodzisz z TElimynom czy jako jom tam Buczuś nazwol. Także w imiyni tego nieokrzesanego Karola Cie z całegho sefca przepradszom!! A swojom drogom fajny mosz awatar!!
A co do Krzysia to wcale niebyła zło kobieta yno Marcin nimoże sie pokazywać z jednom a tom samom we wsi dłożyj niż 2 miesionce (a z Ewelinom wybrol tyn przidział) bo by straciył swoja reputacja.
Martwi mie yno jedno i wzwiązku z tym mom do was zadani trza coś zrobić z tym nimającym nigdy dość Marcinym bo jak ytak dali pujdzie to do dwóch lot w całym powiecie wodzisławskim niezostanie ani jedna dziewica!!
Jeżech też ciekawy kiedy nasza MAgda mu ulegnie wyglondo na to że abo już mieli jakiś potajymny burzliwy romans
abo Marcinowi sie coś w MAgdzie niepodobo gdyż niemożliwym jest żeby to Magdzie niepodoboł sie MArcin ponieważ jest on idealnym kochankiem i perfekcyjny6m mężczyznom!! (bez urazy Magda
). Alech dowalył równoważnikym zdania czy jak by to tam nasza słodziutko ktarzyna nazwała.
Te Banaś skąd wiesz że
banas napisał:
MArcin ponieważ jest on idealnym kochankiem i perfekcyjny6m mężczyznom!!
miołeś ty znim jakiś dziwny układ czy co ???? bo jak tak to już ci więcej ręki nie podom
banas napisał:
Jeżech też ciekawy kiedy nasza MAgda mu ulegnie
wyglondo na to że abo już mieli jakiś potajymny burzliwy romans
abo Marcinowi sie coś w MAgdzie niepodobo gdyż niemożliwym jest żeby to Magdzie niepodoboł sie MArcin ponieważ jest on idealnym kochankiem i perfekcyjny6m mężczyznom!! (bez urazy Magda
![]()
).
MAM NADZIEJE ZE OSTATNI RAZ CZYTAM TAKIE HASLA NA SWOJ TEMAT BANAS!!
nie pierwszy raz Ci się to zdarzyło i zawsze było "bez urazy", ale ile można??
powiedziałam, że nie zgadzam się na takie żarty z udziałem mojej osoby, ale nie potrafiłeś tego uszanować. tak, tak, żarty żartami, ale nie życze sobie czegoś takiego. mam nadzieje, że w końcu to zrozumiesz.
PRZEPRASZAM ZA OFF TOPIC.
teraz jakoś przypomniał mi się ten gościu, co nie umiał dowieźć pizzy do budowlanki, a jak już trafił, to dostał niezłą reprymendę od Magdy...
krzychu napisał:
teraz jakoś przypomniał mi się ten gościu, co nie umiał dowieźć pizzy do budowlanki, a jak już trafił, to dostał niezłą reprymendę od Magdy...
Ja nasza Magda jak trzeba to uymi pożądnie zjechać człowieka aż do bulu
Wybacz mi koleżanko tak mi strasznie przykro !!!
Jestem głupcem że śmiałem w swojich niedożecznych spekulacjach w jakikolwiek sposub łączyć Cię z tym Marcinem (przeca my go nawet nieznomy jak sie tak dobrze nad tym zastranowić)
Teraz już mom yno sznor i nadzieja że mi kiedykolwiek wybaczysz (wiync lepij wybaczej pryndko bo za 20 minut napinom powroz rozbia pyntla i skok
)
Ale jo cie pamiyntom z tej strony żeś zawsze była miłosierno do takich drani jak jo wiync kiedyś mi wybaczysz hyba??
Maryś
]kazdy wie ze z naszej klasy tylko ja umie zadowolic Madzie wiec komentarze banasia sa do niczego zeby nie powiedziec do dupy
oj Marysiu jak sie okazuje nie yno Magdy umisz zadowolić
TE Maryś może dacie sie wypowiedzieć Magdzie kto ją zadowalo bo narazie to wszyscy dużo godocie a Magda ostatnio tam kogoś prosiła żeby sie do niej odezwał na gg.