tylko eR ...i wszystko jasne
wg mnie druga wersja lepsza. w pierwszej zdjęcia nauczycieli byłyby poza napisem ZST, co mogłoby nieco dziwnie wyglądać
Ok, skoro aż tyle osób jest za drugim projektem to będzie drugi :]
zarombiste te tablo!! gratuluja pomysłu i jednocześnie zazdroszcza dobrych chynci i zaangażowanio !!
jak sie mom do czegoś doczepić to je yno jedno żecz i mało istotno a mianowicie nieco oczojebne tło ale to je kwestia gustu
Ok, to sie jeszcze wszystko dopracuje. Dzięki za uwagi
EDIT:
Dodałem nowe elementy itp, zmieniłem kolor tła i ścieżek, myślę że trzeba będzie ściemnić scalaki i wyświetlacze segmentowe bo do tego koloru wydają się troche za jasne i mało wyraziste. Jak zawsze piszcie co i jak jeszcze do poprawy/zmiany/dodania bo już powoli zbliżamy się do końca
no tablo konkret już sobie wyobrażam, jak dodasz więcej elementów, wtedy będzie już masakra
świetna robota
zajebisty je pomysl i wyglad..ale u gory ten napis technik elektronik wszytskich nie dotyczy..przynajmniej mnie i paru innych:D..ale
k: pracuj dalej na tym porjektem
Michał dobrze powiedział bo chodzi o profil a nie kto zdał czy nie, w końcu wszyscy (prawie) skończyliśmy szkołę więc każdemu się należy, Tobie też Karol
Następny update, już niedużo do końca zostało phew