tylko eR ...i wszystko jasne
Do zrobienia tabla potrzeba dużej rozdzielczości zdjęcia:
-samej wtyczki RJtki z kawałkiem kabla z jednolitym tłem.
-laptopa otwartego przy czarnym ekranie też z jednolitym tłem.
Szkice jak co ma być dojdą za chwile.
Ok tu są pokazane mniej więcej ( raczej więcej ) kąty pod jakimi chcielibyśmy te fotki, zależy nam na w miare detalu bo z tego co sie okazuje to obrazek tabla by musiał być w rozdzielczości 14173x10039px, dlatego jest lepiej zrobić zdjęcia bo rendery w takiej rozdzielczości modeli 3D trwały by chyba z 2 dni a i tak by to wyglądało bardzo sztucznie. Więc jeżeli by sie znalazła jakaś osoba która mogła by zrobić takie fotki albo chociaż jedną to niech napisze tu albo na gg.
Chodzi o taki konkretny ZOOM jakby co
Ok to fotki rj-ki już mamy (thx Szewiec ) jeszcze laptop
tego laptopa postaram sie zrobić dziś w nocy. tylko nie wiem ile zajmie render w tak wysokiej rozdzielczości
co do widoku laptopa, ma on być taki jak na przykładzie powyżej? bo jesli tak, to bedzie trochę mniej roboty
Ostatnio edytowany przez krzychu (2007-06-30 19:45:36)
to w takim razie pokaż mi osobe, która ma tak profesjonalny aparat, żeby zrobić zdjęcie w takiej rozdzielczości.
przecież 14 megapikseli to dopiero 4608x3072!
a 14 megapikseli to aparat za jakieś 6 - 7 tys zł. wątpię, żeby ktoś dysponował jeszcze lepszym sprzętem
no chyba, że zamierzacie to foto powiększyć trzykrotnie
Nie chodzi o sam render w takiej rozdzielczości ani też o zdjęcie, w sumie tablo i tak będzie w mniejszej bo nawet na moim kompie przy takiej rozdzielczości nie da się nic zrobić, ale na pewno zdjęcie będzie większej rozdzielczości niż render Zresztą zobaczymy jak to wyjdzie, nikt nie powiedział że tak a nie inaczej musi wyglądać tablo to dopiero pierwszy projekt
No raczej notebook, no chyba że masz serwer bo też może być
No jo sie tam nie znom na tych aparatach, jo yno powiedzioł wiela mi wyszło we photoshopie żeby taki A0 szło umieścić... No ale bele momy te fotki... jakoś nie umia sie do tego zabrać zeby to do kupy szczelić... Mono we prziszłym tyfniu jak byda mioł wyna No chyba że mnie ktoś pobije i zmusi żeby było pryndzy